Прочетете ощеСтроителят на ул. Даме Груев в лицето на дружество

...
 Прочетете ощеСтроителят на ул. Даме Груев в лицето на дружество
Коментари Харесай

Строителят на ул.“Даме Груев“: Дейностите още не са приключили, предстои засаждане на растителност

 
Прочетете още
Строителят на ул. " Даме Груев " в лицето на сдружение „ Парсек Груп “ ЕООД изпрати до TrafficNews право на отговор по отношение на репортажа изработен от медията ни, след стартирането на придвижването в сектора. От компанията означават, че ремонтът към момента не е завършил на 100% и по улицата продължава да се правят разнообразни действия, следва засаждане на растителност и препроектиране към читалище „ Христо Ботев “. 

Ето и позицията на дружество „ Парсек Груп “:

Във връзка с направените констатации за неналичието на „ каквато и да е настилка “ и видяните „ доста „ дупки “, следва да се има поради, че същите съставляват оградени места, планувани за засаждането на растително във вегетативния интервал,
който е в края на месец ноември.

На последващо място, държим да уточним, че дейностите в сектора към читалище „ Христо Ботев “ и британските дворове не са завършили, защото се чака възлагане на препроектиране. На това се дължат и поставените огради.

Относно прикачената в галерията под номер 3 фотография, същата по никакъв метод не илюстрира несъблюдение на действия по обекта. Отразените на същата боклуци не съставляват строителни такива и затова тяхното транспортиране не е ангажимент на дружеството-изпълнител.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР